Verkooppunten

In Gouda en in Woerden kun je artikelen van Boekselen kopen, zoals werkbladen, kaarten, stempels, verjaardagsslingers, honingraat bollen en kleine cadeautjes.

Gouda: bij Kersvers op de Lange Groenendaal 66.

Kersvers is een heerlijke winkel met originele, handgemaakte producten van lokale ondernemers. Met slow koffie, lunch of taart van Thee Met (echt even de tijd voor nemen!) en een plek voor kinderen om te spelen. De Lange Groenendaal is een van de gezelligste winkelstraatjes van Gouda!Woerden: bij Nu Doen aan de Meulmansweg 27 (in de bibliotheek)

Nu doen! biedt zinvol werk en begeleiding aan mensen die ondersteuning vragen, met als doel persoonlijke ontwikkeling en participatie in de maatschappij. Zij hebben een leuke winkel met handgemaakte cadeautjes bij de ingang van de Openbare Bibliotheek van Woerden. Tevens verkoop van afgeschreven boeken!
In beide winkels tref je een wisselend assortiment aan van bijvoorbeeld:
- Werkbladen met knutsel beschrijvingen en technieken om found poetry te maken
- DIY pakketjes met beschrijving en het benodigde materiaal
- Geboekselde kaarten met envelop
- Handgemaakte stempels
- Cadeautjes, gemaakt van boekpagina's
- Kaarten met buttons van prentenboeken
- Slingers met tekst
- Honeycomb bollen

Op bestelling
Ik kan producten op maat maken, zoals stempels, boeksels over een bepaald onderwerp en slingers met een specifieke tekst. Mail of bel me daarover, en dan kun je het in Gouda of Woerden ophalen als het klaar is. Opsturen is ook mogelijk. Houd wel rekening met de tijd die ik nodig heb om het voor je te maken!