Beurs & Markt

Je treft boekselen aan op verschillende creatieve beurzen, markten en evenementen. Ik verkoop daar handgemaakte cadeautjes, DIY-pakketjes en kaarten, themaboekjes en natuurlijk mijn boek Uitgelezen. Alles rond het thema 'creatief in en met uitgelezen boeken'.

Meestal verzorg ik ook miniworkshops aan mijn kraam, zodat je zelf kunt ervaren hoe leuk het is om te boekselen. Dit zijn korte themaworkshops waarbij je ook een klein cadeautje krijgt. Soms heb ik ook een beursaanbieding.

In de agenda vind je een overzicht van de evenementen die mij op dit moment bekend zijn.

Ik kan ook op verzoek creativiteit toevoegen aan een evenement of (kunst) expositie. Dan ontwikkel ik op maat een activiteit (workshop, miniworkshop) of product dat past bij de situatie.
Bijvoorbeeld: buttons boekselen, droedelen met Erasmus, bloemen maken van afgeschreven bibliotheekboeken, persoonlijke slingers maken, kerstsfeerlichtjes maken.

De handgemaakte cadeautjes, DIY-pakketjes en kaarten, themaboekjes van Boekselen zijn overigens alleen tijdens beurzen te koop, en tijdens de huiskamerworkshops in Gouda. Er is dus geen webshop. Mijn boek kun je wel online bestellen.