donderdag 20 februari 2020

De gevolgen van een avondje naar de film

Gisteren zag ik de film Little Women met mijn dochter. Ik weet nu (1) dat huilen om films in de familie zit, (2) dat ik het als schrijver toch wel heel handig vind dat computers bestaan, (3) dat ik niet moet vergeten om trots te zijn op mijn eigen boek.


In de film wordt heel mooi in beeld gebracht hoe Jo ziet dat haar boek gedrukt wordt en ingebonden. Ook dat dat geduld vraagt. En hoe trots ze is als ze haar boek eindelijk in handen heeft.


Ik heb de neiging om dat laatste te vergeten en onder te duiken in andere, nieuwe activiteiten. Maar mijn boek Uitgelezen verdient aandacht. Ik voel me soms gefrustreerd en ongeduldig omdat ik denk dat ik iets moois heb gemaakt, maar het lijkt niet te worden opgepikt. En dan moet ik toch weer ergens de motivatie vinden om voor mijn boek te gaan staan.


Binnenkort mag ik een pitch houden om eventueel over boekselen te spreken op een groter evenement. Over wat creativiteit kan doen. Dat is gaaf en spannend. Ik ben ook bezig met een nieuwe site voor boekselen, zodat ik online net zo mooi word als in druk. En ik ga toch eindelijk maar eens een promotievideo maken... de tekst is al uitgeschreven en de afspraak met de videograaf staat ook. Actie!

https://ontmoetcreativiteit.blogspot.com/p/boek.html


1 opmerking:

 1. Look at the way my pal Wesley Virgin's biography launches with this SHOCKING AND CONTROVERSIAL video.

  Wesley was in the military-and soon after leaving-he discovered hidden, "SELF MIND CONTROL" secrets that the CIA and others used to get anything they want.

  These are the exact same SECRETS tons of celebrities (notably those who "come out of nowhere") and the greatest business people used to become rich and successful.

  You probably know how you use less than 10% of your brain.

  That's mostly because the majority of your BRAINPOWER is UNCONSCIOUS.

  Maybe that expression has even occurred INSIDE OF YOUR own head... as it did in my good friend Wesley Virgin's head 7 years ago, while riding an unregistered, beat-up trash bucket of a car without a driver's license and $3.20 on his bank card.

  "I'm very frustrated with going through life paycheck to paycheck! Why can't I become successful?"

  You've been a part of those those types of conversations, am I right?

  Your success story is going to be written. You just have to take a leap of faith in YOURSELF.

  UNLOCK YOUR SECRET BRAINPOWER

  BeantwoordenVerwijderen